Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 04.07.2008 08:45 | anonym | |
takato tepla vecera vyzera skor ako navadzanie k nevere - utec, lebo to budes jest aj zajtra. maso na karí - nestaci to maso a kari, treba tam trepat ananas, smotanu a este meduzovite ryzove slize? |
detto | 04.07.2008 08:56 | anonym | |
dobry obkec, recept biedny |
nuz, staci | 04.07.2008 09:38 | saschia | |
ale s ananasom je to este lepsie.
Sak ked chces daj si tatarak, ten ani varit nemusis. |
| 04.07.2008 11:50 | anonym | |
kuraci tatarak? |
| 04.07.2008 12:11 | anonym | |
hej ten je dobry tak akurat na vtaciu chripku |
presne tak | 04.07.2008 20:37 | anonym | |
kazdy vtak sa po poziti kuracieho tataraku mihom z chripky vylieci ;o) |
| 04.07.2008 09:05 | anonym | |
hahahaha ester a erobic :-))) mnami mnam recept, ja to namiesto poliatia smotanou zapeciem nachvilu v trube so syrom, tiez sa zmesti do polhodiny |
echt, ty mas kuraz! | 04.07.2008 09:16 | anonym | |
...nech mu vyvára pokojne milenka...Ja si ušetrím pokojnú chvíľku... |
masko s ananasom! | 04.07.2008 09:36 | saschia | |
Super vec... Jedina nevyhoda ze ja mam rada maska predtym pacovane, takze si musim aspon den dopredu spomenut ze budeme chciet teplu veceru. Ale kedze u nas doma sa teple vecere nenosia (dost uz ze veceriame po osmej), tak je taketo skor lepsie na obed pocas dovolenky, ked sa mi absolutne nechce varit. Ale o tej kacke s medovou korcickou by som si tiez precitala, za ucelom obeda ked sa mi chce varit... Asi budem musiet zase googlit. |
hehe | 04.07.2008 09:47 | michalka_r | |
citame rovnake obrazkove media ;-) a ved tam bolo aj o "nastavovanej kasi".. ale ine som chcela: ako sa pripravia zahadne meduzovite ryzove motuzy za 2 minuty? nekritizujem, doteraz som si netrufla pasovat sa s tymito spagatikmi. zo strachu pred fiaskom sposobenym panvicou plnou ryzovej kase a zdeseneho pohladu mojich vecnehladnych chlapov ;-) |
pobavilo | 04.07.2008 13:02 | noznicka | |
ale kacka sa sice pecie pol hodinu, je s nou vsak este menej roboty ako s tymto tu ;) a ak este spavim k tomu knedlo-zelo, aj tak sa nijak moc nenarobim, akurat kacera treba dat vcas do rury. |
michalka, noznicka | 04.07.2008 20:38 | anonym | |
vy ste nejak znale, noze mi hodte recepis na tu kacicu. saschia |
| 04.07.2008 21:40 | anonym | |
nie som ani jedna ani druha, ale kacica sa urcite nepecie 30 minut, precitaj si wewerku, tak je to opisane doslovne |
ano, kacica v celku sa pecie dlhsie | 05.07.2008 12:06 | saschia | |
ale kacica medova chrumkava sa predpokladam pecie len z prs alebo inej casti tela a to je potom kratsie, viem si kludne predstavit aj ze len pol hodinku. |
ospravedlnujem sa | 05.07.2008 14:43 | noznicka | |
chcela som napisat kacica sa sice NEpecie pol hodinu, ale je s nou menej roboty. pecie sa asi tak dve hodiny, a ja robim uplne obycajnu so solou. ale ta medova chrumkava ma tiez zaujala, takze ak nieco niekto vygoogli, tiez by som privitala recept alebo link ;) |
no tak som vygooglila nieco | 06.07.2008 12:30 | saschia | |
cely subor zaujimavo vyzerajucich receptov, a je tam aj kacka s medovou glazurou ktora sa pecie pol hodiny (akozto len prsia) http://online.mojerece pty.sk/masite.html |
oj ester tak ma napadlo | 05.07.2008 12:12 | saschia | <
|
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|