:: Komentáre k článku "Radostný deň s mastnými ústami a pľúcami plnými čerstvého vzduchu"
|
späť na článok
|
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 16.06.2006 09:01 | hyena | | Páááni, ten cibuľový lekvár vyzerá dooosť dobre! | No tak ten lekvar vyskusam. | 16.06.2006 10:06 | saschia | | Vyzera, ze by mohol chutit podobne, ako sladko-kysly dipping k nemenovanemu produktu nemenovaneho fastfudoveho chainu, cize vyborne...
Mnam. | Cibuľový lekvár | 16.06.2006 10:24 | anonym | | Už som ho robila, postup bol prakticky ten istý, aj suroviny, ale keď budete ochutnávať, rýchlo zistíte, že tam chýba soľ (tá nad zlato!), takže pridať, inak to nebude ono. Je to dobrota, dá sa jesť aj k inému mäsu,nielen grilovanému. A najlepší bol zatiaľ z červenej cibule. Mňam! | k šalátu | 16.06.2006 11:00 | anonym | | mozem doporucit tiez skvely salat - uvarit cestoviny - kolienka, vrtule atd, este teple zaliat nalevom z oliv, po vychladnuti pridat nadrobno rajciny, papriku, olivy + slany syr, moze sa pridat aj troska jogurtu alebo majolky. | | 16.06.2006 11:12 | rad | | nalevom z oliv? to uz rovno riedidlom mozes. sak tam musi byt chemikalii jak vo vahu | take zle to nie je | 16.06.2006 20:42 | anonym | | daju sa kupit olivy len v slanom naleve, v tych konzervovanych je kyselina mliecna, co je aj v kyslej kapuste.
dokonca som z toho uz piekla aj chlieb v domacej pekarni
conny - NechceSaMiPrihlasovat | Dusená cibulka | 16.06.2006 13:00 | pato | | Na grilovacku zvyknem urobit dusenu cibulku v mojej perfektnej panvici rovno na zeravom uhli - na zeravy olej (najlepsie olivovy ale nie extravirgin) sa hodi hromada cibule (vzdy je malo) a necha sa pomaly najprv prazit, potom sa trocha posoli a ked pusti stavu tak dusime tak skoro do rozpustenioprihoretia. Potom staci balsamicovy ocot (tak podla chuti) zasici vyvali sa oblak kyslej pary a mozeme podavat, najlepsie s krasnym medium steakom z hovadzej svieckovej pacovanom v oleji s nejakou bylinkou (tymian je dobry) | | 16.06.2006 13:28 | knourjuraj | | medium je suchy | juraj | 16.06.2006 17:07 | kltko | | staršie osoby ako ja, s opotrebovanou zubnou technikou už horšie zvládajú rare, medium je akurát | klt | 16.06.2006 17:52 | knourjuraj | | starsie osoby by mali zuzlat privarky a nebrusit si protezy na maso btw. zubna technika, si myslel softver alebo hardver ? | Medium | 16.06.2006 20:30 | anonym | | Ja mam tiez radsej vnutri pekne "krvavucky" alebo este lepsie uplne surovy ale s ohladom na urcite osoby v tejto diskusii som zvolil "ludskejsiu" variantu. btw. moje kompozity zvladnu hocico... | :o) | 19.06.2006 08:21 | kltko | | v pripade bifteku vylucne hardware | | 18.06.2006 17:54 | liliana | | no tak sme to vyskusali a vsetkym to hrozne chutilo! ale ten octovy smrad co sa vznasal v kuchyni :-(( |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|
|
Anketa
Budeme vám chýbať?
Mne ste chýbali aj doteraz.
|
|
8% |
Som tu prvýkrát, o čo ide?
|
|
12% |
Áno, ale len ak aj my vám.
|
|
8% |
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
|
|
1% |
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
|
|
5% |
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
|
|
0% |
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
|
|
26% |
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
|
|
4% |
Mne budú najviac chýbať ankety.
|
|
6% |
Čo si počnem bez Stropkova?
|
|
14% |
A čo bez sexu?
|
|
3% |
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
|
|
13% |
|