Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 01.06.2007 08:35 | rad | |
Ester ma vidi. Presne v momente ked som si pomyslela, no dlabem ti ja na vykrajovanie stvorcekov z cesta, uz ma mala |
| 01.06.2007 09:08 | anonym | |
:-) zabavne. preco sa piplat s lasagnami sa pytam hlavne pri umyvani riadu po takejto pripave lasagni. a to mam umyvacku. suhlasim, ze to sa neda vysvetlit :-) |
ester, ester | 01.06.2007 09:09 | prasa | |
ides na to mazane kedze varis lazane |
Teda, | 01.06.2007 09:21 | xps | |
ze ja toto citam hned rano. Teraz je do obeda este daleko a ja sa budem trapit ohlade. Vyborne. |
| 01.06.2007 09:29 | pohan | |
chcem taketo clanky citat kazdy piatok |
aj my | 01.06.2007 12:12 | akacsova | |
aj my ich chceme kazdy piatok, ale ester nestiha pisat. |
| 01.06.2007 12:14 | liliana | |
aj my |
| 01.06.2007 09:37 | liliana | |
ester je uplne v pohode, uplne v pohode, uplne v pohode! |
skvele pises | 01.06.2007 12:21 | limiel | |
Nahlas rozosmiala asi zotrikrat, kym som Tvoj clanok docitala do konca. Vdaka. Fakt skvele pises - uzivam si to a Tvoje veci si tu nenechavam ujst. Este som sice podla Tvojich receptov nic neuvarila, ale vzdy sa chystam - raz to urcite pride... |
Kupovane lazane??? | 01.06.2007 12:49 | pato | |
Co som milionar??? Radsej si spravim za par korun domace cerstve vynikajuce a podla rozmerov pekacika, lebo tie kupovane su aj tak velmi male... A treba ich aspon za dvesto korun co je skoro ako za kilo dobrej hovadzinky na steak. |
| 01.06.2007 15:17 | anonym | |
Aj ja ich robím veľmi podobne,dobré je aj kuracie mäsko a bazalka a do bešamelu dám tiež cibuľku, najlepšie mladú. Do mäsovej zmesi nakrájam aj šunku a trochu kuracej pečienky. Je to super jedlo, ale zaberie veľa času a to ešte nevyrábam domáce lazane. To by ma pri tom už fakt piclo. Staza |
| 01.06.2007 17:11 | knourjuraj | |
sak to uz je eintopf |
cervene vino | 01.06.2007 21:21 | anonym | |
a najlepsie je ked do masovej omacky pridate cerveneho vinka, a pritom si aj do pohara popri vareni nalejete nejaku tu kvapku, a samozrejme fantasticke namakane lasagne treba este zapit. lasagne - jedine cestoviny, ktore mi aj po zapekani chutia. |
| 02.06.2007 13:24 | pato | |
z vody sa vari len vyvar, na dusenie je potrebne nieco tvrdsie, ja osbne mam najradsej cervene vino do cerveneho masa, biele vino do bieleho a do gulasu cierne pivo. Vodu nech si prilievaju abstinenti :-) |
bašamel | 03.06.2007 11:07 | anonym | |
to s prevareným liekom je dobrý nápad , len ho nechaj vychladnúť |
vraj hustá omáčka | 03.06.2007 11:15 | anonym | |
no ja varím často, ale z dvoch lyžíc, aj keď kopcovitých nevznikne hustá omáčka, po zaliatí jedným litra mlieka - to určite nie |
| 03.06.2007 11:57 | anonym | |
aj mňa to napadlo, možno miesto lyžíc používa naberačky ako vietnamskí kuchári... staza |
Report | 04.06.2007 07:41 | zanardi | |
Zatiaľ, čo sa tu besedovalo o hustote omáčky a štvorčekoch z cesta, ja som to doma urobila. Aj štvorčeky z cesta som vykrajovala, predchádzala tomu šoková terapia v obchoďáku, kde za prachobyčajné rezancové cesto s výrobnou hodnotou 10Sk chcú 79.90 - nedám. A tak som vaľkala, miešala, hádzala hrnce do umývadla a prekladala. Bol
|
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|