Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
Ryby? | 29.06.2007 10:06 | anonym | |
Fuj! |
heh | 29.06.2007 10:14 | knourjuraj | |
dnes tu vela obdivu nemas, piatok a ryby, co sme krestania ? mohla si to zachranit keby si ich aspon futrovala slaninou, alebo pomlela do fasirky |
| 29.06.2007 10:36 | liliana | |
fujtabl ryby. ale skusim posunut bratovi, co nuti celu rodinu jest to co ulovil a uvaril podla specialneho receptu, najlepsie od dzejmiho. mozno to bude druhe jedlo, co sa od neho bude dat zjest :-)) |
| 29.06.2007 10:41 | knourjuraj | |
brat chyta lososov na dunaji ? |
nie | 29.06.2007 11:18 | akacsova | |
kde vidis v recepte lososa? |
| 29.06.2007 11:24 | knourjuraj | |
suslavy jamie niekedy varil kapra ? alebo brat vari podla suslaveho akurat s miestnymi surovinami ? |
| 29.06.2007 11:30 | liliana | |
eh dobre, pripustam ze ked nam serviroval obed a pustal k tomu dvd ze ako to robil (dzejmi) tak to nemusela byt ryba. |
Takéto chudery, | 30.06.2007 07:32 | exorcist666 | |
čo ohŕňajú svoj snobský klofák nad rybou naozaj nemusím. Načo si to vôbec čítala? |
| 30.06.2007 10:49 | anonym | |
a naco si ty cital tu huderu? |
| 02.07.2007 08:54 | liliana | |
lebo my snobi zasadne citame ralbovsku |
| 29.06.2007 10:49 | anonym | |
az raz prestanem byt vege, tak urcite koli rybam. mnam mnam. |
Ta cibulka s aceto balsamico je uplne uzasna | 29.06.2007 14:18 | pato | |
Ta podusena cibulka s aceto balsamico je uplne uzasna ku vsetkemu - aj k hovadzim steakom aj do zemle na cigansku - mnam - asi by som sa mal ist naranajkovat :-) |
ryby áno | 29.06.2007 15:02 | anonym | |
Ňam, ňam, ten koláč vyzerá dobre. Ňam, ňam. Ale kydáme kôpky?! |
ryby ano | 29.06.2007 15:49 | anonym | |
ked ho vyskúšaš daj vedieť či je ozaj taký fain |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|