:: Komentáre k článku "Sladkokyslý guláš do tanca aj na počúvanie"
|
späť na článok
|
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
a od coho je tá kyslosť?:) | 11.01.2008 08:39 | calien | | hm, ja mam sladkokyslé rada, ale zatiaľ som také kombinácie jedla iba v orientálnej kuchyni:) láka ma to vyskúšať. Vlastne aj do omáčky na plnenú papriku sa pridáva cukor...:) | Že by od vína? | 11.01.2008 09:40 | las0 | | ;-) | nieee.... | 11.01.2008 09:58 | saschia | | Suche vino neznamena kysle vino. Kysle aj sladke je to od sliviek.
Taketo nieco podobne sme skusali s kuratom (recept bol tusim na kralika) a bolo to super, takze odporucam vsetkym vyskusat. | | 11.01.2008 10:15 | franzl | | akoze das tam vino, je to bez chuti, pridas slivky, razom je to kysle aj sladke? :-))))))))) to je potom skoda vina, ne
suche vino neni kysle vino je pravidlo pri piti vina spravnej teploty na pitie. pri vareni ti vino pokrm okysli. | Suche vino | 11.01.2008 10:52 | kocur | | je vino bez cukru.
. | hehe | 11.01.2008 09:59 | michalka_r | | tiez nemam vyvar. raz som ale v zmysle tych mudrych rad pre zeny zamrazila zvysok vina do formy na lad. samozrejme som na to zabudla a opila som si kamosku, pretoze som jej do striku pridavala vela ladu. napokon, bolo dost teplo.. | | 11.01.2008 12:04 | hadianoha | | ja mam vyvar asi tak styri krabicky od veta, v mrazaku ale pochybujem, ze by sa do tohto hodil kuraci asi by musel byt bravcovy, z bravcovych kosti ale nemam vino, co by sa ho oplatilo vymrhat do gulasa ktovie, co by to spravilo, keby som miesto vina dala pivo | | 11.01.2008 12:06 | garhoud | | ved to! boli ma srdce ked si predtavim, ze mam varit POL FLASE vina. Zijem v krajine, kde je alkohol na preukaz a na cierny trh treba cestovat 60km, to preto! | | 11.01.2008 12:16 | becknett | | by som sa dlho liečil z choroby (tak liter uvariť s rumom: to je medicína) | | 11.01.2008 12:17 | hadianoha | | Mozno by to fungovalo aj s nejakym kvalitnym vinnym octom ... ale teda nie pol flase, len tak opatrne. Hmmmmm, asi nie. To uz bude jednoduchsie spravit normalny gulas a buchnut donho slivky, nech je akoze in. | | 11.01.2008 12:37 | michalka_r | | :-)))))))))) | ci z vinom alebo bez | 11.01.2008 14:03 | calien | | tak to skusame tento vikend?:) | errata | 11.01.2008 14:08 | calien | | uppss, s vinom:) | errata | 11.01.2008 14:10 | anonym | | jedine s vinom | Najlepsi vyvar je | 11.01.2008 14:38 | kocur | | Sigourney Weaver.
. | to iste | 11.01.2008 17:38 | calien | | si mysli aj Votrelec:) | | 11.01.2008 18:06 | carrie | | :)) | Prečo | 11.01.2008 18:43 | anonym | | musí Ester písať tak infantilne? Mňa ten štýl úplne odradí od pokusu uvariť podľa jej receptu... | ja nemam ten pocit | | Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|
|
Anketa
Budeme vám chýbať?
Mne ste chýbali aj doteraz.
|
|
8% |
Som tu prvýkrát, o čo ide?
|
|
12% |
Áno, ale len ak aj my vám.
|
|
8% |
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
|
|
1% |
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
|
|
5% |
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
|
|
0% |
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
|
|
26% |
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
|
|
4% |
Mne budú najviac chýbať ankety.
|
|
6% |
Čo si počnem bez Stropkova?
|
|
14% |
A čo bez sexu?
|
|
3% |
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
|
|
13% |
|