Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 11.04.2008 09:36 | anonym | |
mysleli ste stopkový zeler, buľvový a fenikel? tak preco ste to tam nenapisali? |
dakujeme za upozornenie | 11.04.2008 10:10 | akacsova | |
opravime |
| 11.04.2008 09:56 | knourjuraj | |
doprdele, co vsetci maju s tym baklazanom? bezchutna, beztvara hmota, som zvedavy kedy to nejaky multietnicky blbec zacne tlacit do halusiek ako stredomorsku variaciu. |
podobne | 11.04.2008 10:26 | anonym | |
chutí mi to ako huby, no skôr nechutí, také akési bléé
becknett |
| 11.04.2008 10:54 | knourjuraj | |
a vsetci okolo sa tvaria ze im to chuti lebo je to in. a este ked sa to napije oleja ako spongia, to smazak je proti tomu dietne jedlo. |
| 11.04.2008 11:12 | carrie | |
proste si este nejedol dobre pripraveny baklazan :) |
| 11.04.2008 20:09 | anonym | |
asi tolko k tomu :-) buddha |
Spongia. | 11.04.2008 11:59 | zlta | |
Prave preto, ze maju vysoku nasiakavost sa daju vynikajuco ochutit cimkolvek. Staci na ne nieco polozit, vytlacit, alebo ich pred roustovanim pomazat. |
| 11.04.2008 10:55 | anonym | |
maju s tym baklazanov vsetci doprdele preto, lebo im jednoducho chuti |
Skoda toho ementalu, ten by som v rure nerozpustala. | 11.04.2008 10:07 | zlta | |
Ja baklazan v celistvosti pobodam vidlickou a upeciem 20-30 minut, kym nezhnedne. Potom striedku lyzicou vyberiem a s tahini pastou a citronovou stavou rozmixujem. Pridam sol, c. korenie a hotovo. Vyborny dip.
Baklazan nema ziadnu specificku chut a tak ho mozno upravit na sladko slano, kyslo i horko. |
| 11.04.2008 10:48 | anonym | |
ja namiesto tahini pasty davam roztlaceny cesnak - vynikajuce s topinkami. |
| 11.04.2008 10:48 | anonym | |
lula |
:D | 11.04.2008 10:17 | tomybandido | |
tá cica na obrázku zrovna nevyzerá na to, že by sa dalo niečo čo ona uvarí aj normálne žrať :D ale ináč v poho.. . baklažán zrovna nemusím ale proti gustu :) |
Nahodou. | 11.04.2008 11:05 | xps | |
Baklazan zapeceny s cesnaokm, cibulou, susenymi paradajkami a feta syrom je super vec. Baklazan prave nachyta vsetky tie chute a potom je fajn. |
| 11.04.2008 11:21 | knourjuraj | |
no nechcel som sa v tom minule zbytocne vrtat, ale aky zmysel ma zapekat susene paradajky? |
Pre chut. | 11.04.2008 11:43 | xps | |
Mali dat chut baklazanu a cukine, ktore nie su tak vyrazne. |
Greča z Kobyly | 11.04.2008 21:06 | anonym | |
Vyzkusala som osobne po zakupeni teho dielka, a ono sa to zrat opravdu neda!!! Su to vesmes "recepisy" postavene na nacancanychi fotografiach. Len, aby to vyzeralo dobre - ako v televiznej reklame. Ale inac je to len 50 zcestnych a bezcenych blafov, co si behem jednej bezosnej noci "kucharka Lenka Pozarova" vycucala z prstu (nebo odkial), navic ne len z vlastneho :-)) |
neumis, nevar | 11.04.2008 23:48 | anonym | |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|