Toto je archívna verzia magazínu T-Station, ktorého prevádzka bola ukončená 31.7.2008


:: Komentáre k článku "Baklažán je multivitamín, zeler afrodiziakum " späť na článok zobraz všetky
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.
11.04.2008 09:36 anonym
mysleli ste stopkový zeler, buľvový a fenikel? tak preco ste to tam nenapisali?
reakcia dakujeme za upozornenie 11.04.2008 10:10 akacsova
opravime
11.04.2008 09:56 knourjuraj
doprdele, co vsetci maju s tym baklazanom? bezchutna, beztvara hmota, som zvedavy kedy to nejaky multietnicky blbec zacne tlacit do halusiek ako stredomorsku variaciu.
reakcia podobne 11.04.2008 10:26 anonym
chutí mi to ako huby,
no skôr nechutí, také akési bléé

becknett
reakcia 11.04.2008 10:54 knourjuraj
a vsetci okolo sa tvaria ze im to chuti lebo je to in.
a este ked sa to napije oleja ako spongia, to smazak je proti tomu dietne jedlo.
reakcia 11.04.2008 11:12 carrie
proste si este nejedol dobre pripraveny baklazan :)
reakcia 11.04.2008 20:09 anonym
asi tolko k tomu :-)
buddha
reakcia Spongia. 11.04.2008 11:59 zlta
Prave preto, ze maju vysoku nasiakavost sa daju vynikajuco ochutit cimkolvek. Staci na ne nieco polozit, vytlacit, alebo ich pred roustovanim pomazat.
reakcia 11.04.2008 10:55 anonym
maju s tym baklazanov vsetci doprdele preto, lebo im jednoducho chuti
Skoda toho ementalu, ten by som v rure nerozpustala. 11.04.2008 10:07 zlta
Ja baklazan v celistvosti pobodam vidlickou a upeciem 20-30 minut, kym nezhnedne. Potom striedku lyzicou vyberiem a s tahini pastou a citronovou stavou rozmixujem. Pridam sol, c. korenie a hotovo. Vyborny dip.

Baklazan nema ziadnu specificku chut a tak ho mozno upravit na sladko slano, kyslo i horko.
reakcia 11.04.2008 10:48 anonym
ja namiesto tahini pasty davam roztlaceny cesnak - vynikajuce s topinkami.
reakcia 11.04.2008 10:48 anonym
lula
:D 11.04.2008 10:17 tomybandido
tá cica na obrázku zrovna nevyzerá na to, že by sa dalo niečo čo ona uvarí aj normálne žrať :D ale ináč v poho..
.
baklažán zrovna nemusím ale proti gustu :)
Nahodou. 11.04.2008 11:05 xps
Baklazan zapeceny s cesnaokm, cibulou, susenymi paradajkami a feta syrom je super vec. Baklazan prave nachyta vsetky tie chute a potom je fajn.
reakcia 11.04.2008 11:21 knourjuraj
no nechcel som sa v tom minule zbytocne vrtat, ale aky zmysel ma zapekat susene paradajky?
reakcia Pre chut. 11.04.2008 11:43 xps
Mali dat chut baklazanu a cukine, ktore nie su tak vyrazne.
Greča z Kobyly 11.04.2008 21:06 anonym
Vyzkusala som osobne po zakupeni teho dielka, a ono sa to zrat opravdu neda!!!
Su to vesmes "recepisy" postavene na nacancanychi fotografiach. Len, aby to vyzeralo dobre - ako v televiznej reklame. Ale inac je to len 50 zcestnych a bezcenych blafov, co si behem jednej bezosnej noci "kucharka Lenka Pozarova" vycucala z prstu (nebo odkial), navic ne len z vlastneho :-))
reakcia neumis, nevar 11.04.2008 23:48 anonym
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.




:: Súvisiace reklamné odkazy Pridaj odkaz 
  
Anketa
Budeme vám chýbať?

Mne ste chýbali aj doteraz.
Mne ste chýbali aj doteraz. - 8%
8%
Som tu prvýkrát, o čo ide?
Som tu prvýkrát, o čo ide? - 12%
12%
Áno, ale len ak aj my vám.
Áno, ale len ak aj my vám.  - 8%
8%
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať! - 1%
1%
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy! - 5%
5%
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
Práve zakladám svoj magazín a lepší. - 0%
0%
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať? - 26%
26%
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.  - 4%
4%
Mne budú najviac chýbať ankety.
Mne budú najviac chýbať ankety.  - 6%
6%
Čo si počnem bez Stropkova?
Čo si počnem bez Stropkova? - 14%
14%
A čo bez sexu?
A čo bez sexu?  - 3%
3%
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!  - 13%
13%